En händelserik dag :)

Gick upp halv tio i morse och hoppade rätt in duschen, kollade in mitt blåmärke som nu ser ut såhär:



När jag var klar åkte jag till min mosters jobb för att äta lunch med henne och mormor. Jag hade bestämt mig för att jag skulle fota min mat och lägga upp här men ovan bloggare som jag är så glömde jag totalt bort det så den enda bilden ni får nöja er med idag är min redan påbörjade varmrätt :P Jag hade iaf jättetrevligt, vi satt och pratade om en massa roliga saker!

Fläskrullader m. bondbönor, vårlök och kokt potatis + en liten sallad bredvid, mums :)

Efter det bar det av till min mammas jobb, hon jobbar på dagis i Nacka. På vägen åkte jag förbi mitt gamla gymnasium, kändes nästan som att jag var påväg till skolan igen. Väl hos mamma så hälsade jag på alla större barnen först som var vakna, dom andra småttingarna låg fortfarande och sov. Alla barnen på mammas avdelining är mellan 1-3 år. När alla hade vaknat så var det dags för mellis och sen var det bara full fart framåt. Vi läste saga, lekte med bilar, lekte i kuddrummet och sista timmen satt vi alla och sjöng massor med barnlåtar :D Det var väldigt mysigt faktiskt!
image13

Efter det så har jag varit och köpt ett par träninsbyxor och ett par träninskskor eftersom jag nu har bestämt mig för att börja träna på allvar och så fick jag ju faktiskt en tränings-bh i julklapp av min moster och det kan inte låtas gå till spillo ;)


                        Tack Moster!

Nää, nu måste jag nog lägga mig i min säng och slappa lite!

Gullunge

Vill för övrigt bara säga att det är sötmongot till vänster som har fått mig att börja blogga genom att skicka ett gulligt sms som löd såhär: "Hallå du borde börja blogga din röv".

Friends Forever!
image6
Love You Babe <3


Vilka ska jag välja?

Jag har hittat två par skor för ungefär samma pris men har ingen aning om vilka jag ska köpa.....Please Help Meee :)

Dom här eller....

....Dom här????


Aj, aj ,aj....

Förra året var första gången jag tagit blodprov, usch, jag hatar nålar men jag försökte tänka att det inte gör ont så länge, det är en snabb smärta.Det gick bra, stack till lite men var inte så farligt som man går och hetsar upp sig för.
Efter det så åker iaf jag och mamma till min moster och hennes kille för att spela minigolf. Allt går bra och det är kul trots att jag ibland kan var världens mest dåliga förlora och så även denna gång :P Men ungefär vid det 9:e hålet bestämmer jag mig för att ta av mig mitt plåster för att det irriterar mig något fruktansvärt, snabbt som attan sliter jag av detta plåster och fy fan vilken syn.... det såg ut som om jag hade bivit misshandlad!


Kanske ser ynkligt ut på bilden men det var värre i verkligheten.

Hur som helst så var det dags för ytterligare ett blodprov igår och jag var precis lika nervös som första gången plus att jag fick varken äta eller dricka innan så jag var också väldigt yr i skallen. Jag sätter mig i stolen och tycker att det gör lite mer ont än sist men sen är det iaf klart och armen spänner sådär härligt! Jag går till mitt jobb, tar det lungt med armen och låter plåstret sitta kvar hela dagen, har ingen lust att mina kunder ska se min arm.
När jag väl kommer hem så tar jag av plåstret och likförbannat så ser det helt miffo ut denna gången också, CRAP!!!!


Igår...                         .... Idag

Ja så då ska man gå och se för jävlig ut ett tag då, tjohoo! Kul sen när det blir sådär snyggt kräkbajs gult!!

Haha, See Ya´ll Lat´r Dudes ;)

Pussssss


Sparran It Is!

Så var det dags att påbörja ett nytt arbete med dessa bloggar, igen!
Jag påbörjade en blogg för ganska längesen och trodde på fullaste allvar att jag skulle skriva varje dag, flera gånger om dagen, YEAH RIGHT!!!! Jag sitter ju fan inte ens framför datorn så mycket.
MEN nu ska jag ta mig i kragen, lyfta arslet ur vagn och försöka en gång till.... På riktigt!

Så här är mitt första inlägg, igen!

Med förhoppning om många fler inlägg

/ Sparran It Is! ;)

RSS 2.0