Dagen efter...

...Har jag såklart träningsvärk =P Men det gör inget för när man känner att det ömmar i kroppen så betyder det ju bara att man har åstadkommit något och därför känns det sjukt bra!!! Nu ska man bara försöka hålla detta tempo uppe och jag ska verkligen försöka att göra det nu för min egen hälsas skull. För ju mer man håller igång, äter hälsosamt och tar hand om hälsan när man är ung så är det större chans att man mår bra när man blir äldre då det är enklare att komma in i dåliga vanor och gå upp lättare!

So keep on working girls and boys :D

Ikväll blir det antagligen att träffa Syster så får vi se vad som händer!!

Xoxo

Nyttig!! :D

Så nu har man varit ute och sprungit i 1½ timme och det känns riktigt bra!!! Jag älskar när jag får en impuls och bara börja springa eller träna eller något liknande! Ett sånt ryck fick jag idag, det var fint väder ute, jag lyssnade på bra musik på datorn och då fick jag bara lust att ge mig ut för att springa...så jag laddade mobilen med en massa bra träningslåtar och bara körde gärnet :D:D

Nu är jag vrålhungrig så nu ska jag nog laga till lite bulgur, kyckling och sallad

image22



Före och efter bild =P



Running time!

Igår ringde Syrran och undrade om inte hon kunde komma hem till mig så att jag kunde färga hennes hår men eftresom jag gått upp så tidigt dom senaste dagarna så ville jag sova ut och hon skulle upp tidigt dagen efter så jag sa att vi kanske kunde ses en annan gång istället men då kom hon på ideén att vi skulle hem till hennes killkompis och färga hennes hår där istället så då gjorde vi det!! Vi hade sjukt kul, vi hade en massa busiga saker för oss..hehe =P

Vid ett tiden följde syrrans kompis med mig till t-banan för jag ville inte gå själv och syrran höll på att dö av trötthet så hon gick och la sig! Kom hem runt halv två och då somnade jag direkt, skönt!!

Vaknade halv elva i morse....kanske inte värsta sovmorgonen men jag kände mig iaf pigg.
Såå nu har jag bestämt mig för att jag ska ut och springa med tanke på att det är sjukt fint väder och nån gång måste man ju vara nyttig oxå :D

Talk to you later ///

The Running Girl

Så sjuuukt bra!!!

Var med Sandra på hennes mammas jobb igår och kollade på en filmvisning, en film som inte har kommit till Sverige än och nu ska det bestämmas om den ska upp på bio eller inte så jag kan dessvärre inte säga vilken det var!

MEN shit vad bra den var, jag blev helt upprymd och jag lever fortfarande på filmen!! SJUKT BRA!!!!!!
Hoppas den kommer på bio för då ska jag fan dit och kolla en gång till :D

Love it!!!

Thanx Sussie And Sandy för att jag fick följa med!!

Lugn igen :)

Jaa nu var min blogg normal igen...helt sjukt alltså!! Men nu är jag glad igen :D

 Pussigull på er alla!

STÖRT!!!!!

På nått jävla cp-sätt har min blogg återgått till den design som jag hade innan Sandra snyggade till den...jag är sjuuukt förbannad just nu!!!!


PISS!!!!!!!

Juno

Idag vaknade jag och Sandra kl.13.00, vi låg och pratade om lite allt möjligt i ca en och en halv timme och sen åt vi frukost! Sen fick Sandra för sig att vi skulle gå på bio så vi åkte till hennes mammas jobb och hämtade biocheckar och sen blev det bråttom för vi var tvungna att hämta ut biljetterna kvart i fem och när vi lämnade hennes mammas jobb var klockan redan fem plus att vi fick springa som dårar till bussen. 

Vi hann iaf med att hämta ut dom som tur var :D Vi såg Juno, den handlar om en 16:årig tjej som blir gravid med en kille i skolan och allt som händer runt omkring dom. Jag tyckte filmen var jätterolig men Sandra tyckte att den var riktigt dålig kanske lite pga av att hon oxå tyckte att vi satt alldeles för långt fram så hon fick ont i huvudet.

Jag: 4 Sparrisar av 5
Sandra: 1 Sparris av 5



Nu är vi iaf tillbaka hemma hos Sandra...hon springer runt och städar som en tok för hennes Mami ska komma hit och sova här : )

P.s. Sandras gulliga mamma bjöd även med mig till en filmvisning för branschfolk... tihi!! Jag blev som ett barn på julaftonsmorgon!! D.s.


Bästaste Sandy <3

Vill bara säga att min numera ASSNYGGA blogg har blivit pimpad av min bästa vän Sandra, thank you darling <3



II Love My Blogg,
Really Love It!!!!!!!!!!

Fylletisdag...Bakisonsdag

Igår jobbade jag 12-20 i kassan och var på ett sjukt bra humör, jag studsade runt med korgar och vagnar, gick med varor, hjälpte mina kunder ovh var bara allmänt trevlig. Jag som i andra fall alltid brukar va någorlunda trött på mitt jobb men efter att man legat sjuk i två veckor så blir lixom all sorts aktivitet rolig!! Sen senare blev jag tillfrågad att följa med ut och ta en öl och kolla på matchen, Liverpool - Inter, med tre av mina arbetskamrater. Jag tackade såklart ja med tanken att jag faktiskt bara skulle ta en öl och sen åka hem och sova med tanke på att jag skulle upp nio dagen efter.

Kvart i nio satt jag iaf med en betald öl i handen och snacka skit med grabbarna och kollade matchen under tiden. Efter en öl och ingen ordentlig middag började jag redan känna av alkoholen så när servitrisen rfågade om jag skulle ha en till tackade jag nej vilket inte höll länge då F bestämmer sig för att jag ska ha en öl till och betalar den(som man inte kan tacka nej till för det vore ju väääldigt otrevligt :P). Efter två öl och trettio besök på ladiesroom så saknade jag min partypingla Sandra så jag ringde henne och prata lite kul strunt som vi alltid gör :D När hon fick höra att jag var ute så piggnade hon till och ville komma dit så hon satte sig på första bästa buss och hann ta en öl innan stället stängde. för övrigt vill jag oxå påpeka att efter min andra öl så sa jag till grabbarna att jag absoluuut INTE skulle ha en öl till för då skulle jag bli dyngrak och eftersom dom lyssnar så bra på mig så stod där en till öl när jag kom tillbaka efter ett toabesök...suck!

Sen var det Dovas i en timme där ytterligare en öl beställdes till mig, som jag generöst hällde mellan mina kamraters glas :D Sen tog jag en vatten...hehe!!!

Klockan ett stängde Dovas så då blev det Anchor vi drog vidare till. Där var det fullt ös...typ inte riktigt medvetslös :P
Först när vi kom dit så beställde jag in min vanliga favvo drink.....Taddaaa...Malibu och Cola(MUMS)!!! Sandra drog en Sex on the beach! Mitt i alltihop så drar en jävla rockkaraoke igång och såklart så ska Sandra propsa på att vi ska upp och sjunga....jag som har sjuhelvettes scenskräck...men iaf eftersom jag har en massa alkohol i kroppen så går jag med på det. Vi bestämmer att vi ska sjunga "Your the one that i want" från Grease. Vi lämnar in lappen och Sandra går ut för att röka men tre sekunder efter att hon har gått ropar dom upp våra namn och jag får panik och typ rusar ut och skriker att "nu får du faan komma in, dom ropar våra namn". Vi går upp på scenen och mitt hjärta går i tusenåttio. Som alltid så rycks man med och jag tycker att det är kul och slappnar av lite, sen ser jag att F står och spelar in hela framträdandet med hans mobil, då får jag lite panik igen men tänker inte så mycket på det, jag är ju trotts allt väldigt onykter. Fram emot tre då stället stänger börjar jag tänka på refrängen, så jag frågor Sandra om vi kan börja dra oss eftersom det tidigare var bestämt att jag skulle sova hos henne och då plötsligt bjuder killarna in sig själva oxå och både jag och Sandra får panik....speciellt jag pga vissa omständigheter som oxå Sandra vet om, så hon säger bestämt nej till det och jag känner att jag istället vill åka hem och sova så att jag  att jag får några timmars sömn iaf! Sandra fixar så att taxichauffören kör hem mig för 250 spänn som jag egentligen inte har råd med men i det läget fick det bara bli så.

Väl hemma så somnade jag rätt så snabbt efter några lungnande sms från Sandra. Jag tror jag somnade runt halv fem.

Klockan nio, 4½ timme senare, ringer min underbara klocka. Jag är fortfarande full.... Drar i mig en resorb, en C-vitamin och en Alvedon brustablett sen trycker jag i mig frukost. Väl på jobbet har jag mest suttit i kassan och varit bakis hela dagen idag. På eftermiddagen går jag förbi tobaken och hälsar på grabbarna och kollar läget med dom. Då kommer jag ju på att F spelade in våran jävla karaokegrej och jag får spader....ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST!!!!!
Som tur var var det inte så farligt som jag trodde..men ändå!

Efter jobbet möter Sandra upp mig och vi drar till Donken för att bakisäta lite! Jag beställer en New york special med stor pomme frites, äppeljuice och Mcfeast dip, Sandra beställer en New york special med stor pomme frites, en stor läsk och en garlic dip. När vi beställt och betalat ser jag att dom har buffalo wings så Vi beställer en varsin sådan oxå och sedan sätter vi oss och svullar i oss all mat och nu ligger vi i hennes soffa och deeeegar :D

"Om du pimpar min blogg så kliar jag dig på benen"   


TACK SOM FAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!! 

Tappat suget

Det känns lite som att jag har tappat all kraft efter 2 veckors sjukdom, jag har inget sug längre...
Det känns verkligen jättejobbigt, jag har ingen ork att jobba, jag har ingen ork att vara hemma, jag har ingen ork till att komma på något, jag har ingen fantasi längre...det är som att det försvann med febern. MEN det är väl nu man ska intala sig själv hur kul allting är och hur bra man verkligen mår och hur lycklig man kan skatta sig att man har allt man har. Det är inte alltid lätt i alla lägen men jag ska kämpa upp mitt humör och min livsbild, JAG ska må bra!!!! :D

Av någon amledning känns det genast bättre nu när jag har skrivit detta. Det är så skönt hur ransakande och rensande skrivande kan vara, iaf för min del, jag måste få skriva eller  prata med någon för att må bättre.

Jaha då har jag lättat lite på trycket...skönt :P


Återkommer i morgon förhoppningsvis!

Pusssiluren

Sjuk, sjuk och lite mer sjuk...

I lördags gick jag upp klockan sex på morgon för att åka iväg för att jobba och kände mig inte alls bra men eftersom jag är den andra personen som kommer efter öppning så kunde jag inte ringa och sjukanmäla mig. Satte mig på T-bana, mådde piss och undrade hur jag skulle klara av att jobba men serviceminded som jag är så höll jag skenet uppe för mina kunder. Sanning var att jag hade feber, grym huvudvärk, jätteont i öronen och helt yr i huvudet. Fram emot två så kändes det som att jag höll på att dö. Jag var så nära på att bara sätta mig ner på golvet och grina men mitt i allt så kom räddaren i nöden, min arbetskamrat Silvia, och jobbade över mina sista två timmar! Tack mitt hjärta!

Väl hemma säcka jag ihop och sov ett tag, tack för det. Sen började helvetet, jag har legat med 39 graders feber, huvudvärk, ont i öronen, ont i halsen, ont i hela kroppen...ja allt har bara varit kaos. På tisdagen när jag vaknade hade jag ingen röst kvar och ingen ork för den delen heller med tanke på att jag inte fått sova någon natt. Mamma åkte iväg med mig till vårdcentralen och där konstaterade dom att jag hade åkt på ett riktigt elakt förkylningsvirus så jag fick pencillin att käka och tabletter mot två olika bieffekter som den här pencillinen framkallar. BLÄÄÄÄÄ. Tack Mamma för att du ställde upp trots att du skulle jobbat, Love You!!

Idag så känns det någorlunda bra faktiskt, första dagen utan feber är skönt, nu ska jag bara bli av med denna jävla irriterande hostan jag har och huvudvärken! Jag hoppas att jag får sova en hel natt inatt!!!!

RSS 2.0