Skönt!

Jag hade rätt så mycket disk igår och bestämde mig för att diska upp det på en gång istället för att vänta tills idag!
Och vad glad jag är över att jag gjorde det för det är så skönt att vakna upp till ett rent kök :D

Mycket bra!!!

Gud snart är det dags för julklappsinhandling! Jag längtar verkligen, jag älskar Julen och allt vad det innebär!
Nu ska jag bara börja klura på vad jag ska köpa :P






 


Grym konsert, usel planering!

Som sagt såg Jag och Mamma Tiësto Live på Berns i lördags!!!

Han skulle börja spela 00.00 Så vi åkte dit så vi var där vid 23 tiden!
Men dom dumma jävlarna börjar inte släppa in folk förän 23.30, hur fan kan man vara så jävla dum att man tror att man får in flera hundra pers på en halvtimme??? Speciellt när det visar sig när man kommer in att man ska stå i värsta kön till garderoben oxå!!!! Så vi började stå i en men efter 3 sek var den full och så fortsatte det tills alla vbar fulla förutom en längst bort så där stod ju alla och trängdes och bara två tjejer hängde in =S
Efter ett tag får vi iaf hänga in våra jackor varpå mamma frågar en av tjejerna om Tiësto gått på än med tanke på att klockan var efter tolv! Drygt svarar hon "Du skulle höra om han hade börjat spela, så det har han inte".
Halv ett stiger vi in i lokalen iaf och visst fan har han börjat spela...jag skulle vilja strypa den där tjejen!!

Spelningen var såå sjukt bra!!!! Det var ett sjukt drag i lokalen och alla hoppade och skrek och allt man kan göra när man har jävligt kul!! Mamma drog in oss typ i mitten och därs tod vi och hoppade ett bra tag! Fy vilka kroppsodörer det var där inne alltså..hehe..svett, alkohol, äckliga andedräkter och folk som släppte sig:P
Tills slut på något konstigt vänster hamnade vi längst fram :) Fast det var sjukt trångt där framme men ändå bara grejen att stå längst fram :P Vid tre slutade han spela och det var så gott att dricka vatten, var helt slut!! Sen var det dags att bege oss hemåt! Jag kom hem kvart i fem ungefär men kunde inte sova förän vid sex, tur att jag inte började förän 17:)

Jag hade iaf jättekul med min söta Mamma!!! Tack Mami!! Älskar dig!




  Jag och mamma påväg till spelningen!
   Tiësto som är sjukt het speciellt när han ler ;)
 Jag och Mamma leker rövare efter spelningen..hehe:P Jag trodde det var några andra på insidan först :P


Tiësto Live 081122

Jag och Mamma ska gå och se Tiësto Live på Lördag!
Det ska bli skitkul, faan vad vi ska dansa häcken av oss:D Det kommer bli väldigt sent..eller tidigt kanske man ska säga! Det börjar 23.30 och håller på i ca 6 timmar så det blir fullt drag!
Både jag och mamma jobbar på söndagen, Mamma börjar 15.30 och jag börjar 17.00 vi båda kommer nog vara rätt döda!

Men men det händer ju inte varje år så det är bara bita ihop :D

Är det någon annan som ska dit??



Det kommer nog inte bli lika maffigt som här men det kommer
nog bli sjukt kul ändå!!!!

SUPERNÖJD!!!

Jag har nog haft den bästa helgen i mitt liv på länge och jag har några speciella personer att tacka för det:


I Lördags gick jag upp tidigt för att duscha och göra mig i ordning inför kryssningen senare på kvällen!
Åkte hemifrån vid halv tolv för att åka till Täby Centrum och klippa mig vid ett! Kom dit ca halv ett så jag passade på att springa in på GinaTricot och handla två skitsnygga toppar varav  jag hade tänkt att ha en av dom på kryssningen!

Kl.13 går jag in på frisörsalongen och försöker slänga ett öga för att se om jag känner igen tjejen som ska vara min frisörska för dagen nämligen Söta Sussie!!! =D En tjej som också bloggar och även är utbildad frisör. Det var första gången vi sågs och det var riktigt roligt faktiskt....det känns som att man känner varandra på ett sätt fast man är helt främmande för varandra. 
 Jag fick den bästa hårklippningen EVER!!! Jag är helt ärlig tjejen, Jag är SÅÅÅÅ nöjd och alla som sett mitt hår(vilket är mina närmsta vänner och hela släkten) tycker det passar mig jättebra, så Tack!!! Nu har du iaf en Stammis ;)

   



Sen var det kryssning med My! :D Vi åt buffé som vanligt och det var supergott, mycket bättre än den förra kryssningens buffé! Dumma jag glömde ta kort :P Sen gick vi ner tilll hytten för att göra oss i ordning och dricka lite shots som va hade köpt i taxfreen innan middagen! Så va lyssnar på musik, dricker lite och gör oss i ordning.
Kl.23 var det dags för Timbuktu och bandet Damn! SÅ JÄVLA GRYMT!!! Vilken stämmning, vilket uppträdande!! Kunde man bli mer glad den kvällen, kunde man fått en bättre början....svaret är NEJ!!!!!(sen gjorde det ju inte saken sämra att jag dagen efter fick en signerad liveskiva och ett foto med Timbuktu:D)
Sen var det bara att köra igång! Vi dansade, skrattade, sjöng och drack drinkar hela kvällen! Vi gjorde så mycket roliga saker så jag orkar inte ens skriva allt här! Jag säger bara en sak, en bra kryssning måste upplevas för att förstås!!!! Tack Myran för Bästa kryssningen!!! Bilderna nedan är lite olika från våra 24 timmar på båten:

    

  


 
   

  





Idag söndag lade båten till vid kvart över tre och mamma kom och hämtade mig kvart i fyra för att sen åka vidare till min Farmor och Farfar för att Farmor fyllde 80(Grattis!!!!). Vi åt jättegodmat och hade en riktigt trevlig kväll! Har det alltid så kul med min släkt :D

Oj vad det blev långt och då har jag inte ens berättat hälften av allt som hänt:P Men en annan gång!!!


Puss på alla söta!! Och Ni som förgyllde min helg en ÄNNU STÖRRE PUSS!!!!!!

Mys Fredag Innan Party Lördag!

Har precis ätit upp min middag/snackstallrik och det var så gott. Jag älskar att köpa hem goda saker till mig själv och bara sitta och njuta av alla goda smaker som blandas i munnen:D Man måste ju få skämma bort sig ibland :P


       

                       




Nu ska jag titta klart på V För Vendetta sen ska jag nog krypa ner i sängen och läsa lite mer av min bok, är snart klar :) :(




I morgon är det upp tidigt och duscha och packa min väska för Jag och My ska på kryssning :D VI har längtat så länge efter den här dagen, ända sedan min födelsedag i Maj och äntligen är det dags, vi får åka Cinderella! Och den är helt fullbokad, så jag tror vi kommer ha svinkul!
Så måste jag bestämma mig vad jag ska ha för kläder(alltid det svåraste), ska nog åka och kolla om jag kan hitta någon ny snygg topp i farsta!

Jag har verkligen längtat efter denna dagen och äntligen är den här! =D

Vi hörs igen på Söndagkväll!

Duktig Torsdag!

Så nu sitter jag äntligen ner framför tv:n och slappar!

I morse när jag vaknade runt halv tio så var min säng sådär ofantligt skön... du vet när det är perfekt värme, kudden är skön hur man än ligger och täcket är precis så fluggigt som man vill ha det...Mmmm MYS!!!!!
Så jag låg och läste min bok "Låt den rätte komma in" av John Ajvide Lindqvist en stund innan jag klev upp! Riktigt bra bok, jag rekommenderar den varmt!

Sen var det bara att stiga upp och göra frukost och sen var det dags för att brottas med min smutstvätt.

Hade tvättstugan i fyra timmar(13-17) men jag höll på att torka all min tvätt fram till kvart i sex(!) Men nu är allt rent iaf och det känns jätteskönt!     





Sen har jag diskat min disk som legat ett tag(jag vet det är rätt så äckligt men man orkar inte ibland och har inte alltid tid)

Middagen bestod av flera små "plättar" av rivna morätter, palsternacka, potatis och vitlök, Mumsigt blev det faktiskt =D


        

Finns det något skönare?!?

Finns det något bättre, mysigare eller skönare än att när man kommer hem efter en lång dag inträngd i ett par tighta jeans bara får sätta på sig ett par mysbyxor.....sug på den känslan ett tag........ Eller hur, har jag rätt eller har jag rätt??? :P

Ville bara säga det..






Puss

What Haircut???

Jag ska klippa mig på fredag eller lördag men har ingen aning om hur...

Bara topparna eller kort hår, Raklugg eller snelugg, lockigt eller rakt....Aaargh!!!
Jag blir galen...

Snälla hjälp!!????!?


RSS 2.0