Våffeldagen :D

Igår var det Våffeldagen så när jag kom hem var det bara att ta fram min nyköpta bok och kolla in recept för hemmagjorda våfflor! Jag hittade ett recept för Hallonvåfflor men det blev med Hallon & Blåbär istället!

Det blev såå mumsigt, jag åt hela 5 st själv(och då ska sägas att jag i andra fall sällan äter mer än tre) :D

Återigen blev det inga på bilder på mina egna för att min mobil inte ville vara med men jag lyckades ta några bilder från min bok idag så ni får njuta av dom istället. Enjoy ; )


Påsktider

Jaha då var påsken över! Jag har haft en jättetrevlig påsk faktiskt, har varit ledig från onsdag till söndag så jag har haft tid med massor :D

I torsdags(Skärtorsdag) fyllde Mormor 65 år så då var det middag där och ganska mycket alkohol faktiskt :P Jag drack flera Tequila Sunrise  Jag hade jättetrevligt den kvällen!


I Lördags(Påskafton) så vaknade jag och Mamma nio på morgonen, jag var lite irriterad över det men det gick bra ändå! Jag och Mamma gjorde i ordning en god frukost sen vilade vi en timme ungefär :D

Vid halv ett gick vi ut för att plocka påskris som vi sen klädde med en massa fina fjädrar. Mina katter tycker det är riktigt kul med påskris ; )

Sen var det matagning på G :D Jag och Mamma gjorde:
  • Janssons frestelse och en Nilssons frestelse(som är med potatis,skinka och purjolök) eftersom jag inte gillar Janssons!
  • Potatishalvor med Nubberöra
  • Ägghalvor med Romröra
  • Prinskorv
  • Lammköttbullar
  • Inlagd sill
  • Senapssill
  • Lax
  • Och så drack vi ju såklart Påskmust =P




Det mesta gjorde vi från grunden så en eloge från mig till Mamma och mig hehe... ; )

Work night out!

I Onsdags var en av mina roligaste, bästa kvällar på länge!! Jag var ute med tobaksgänget och allt kändes sååå bra! Jag var på jättebra humör, jag mådde bra och kände mig supersnygg! Jag har inte skrattat så mycket på länge och det berodde inte på alkoholen för jag drack bara två öl och en drink utan det berodde på det otroligt roliga sällskapet!

image35


Tack allihop som förgyllde min kväll!! <3


P.s. Tyvärr har min kamera på mobilen helt fuckat ur så det blev inga bilder :( .D.s

Lunch med Moster!

Gick och la mig vid tolv igår så jag vaknade sju i morse och var pigg men jag vägrade gå upp då så jag sov till nio istället!!

Nu ska jag iaf iväg till min Mosters jobb och äta lunch med henne! Man skulle kunna kalla det en business lunch =P


Byeeee!!

Aldrig mer nudlar!!!!!!

Jaha då har det gått några dagar igen tyvärr och jag ber om ursäkt för det. Har jobbat väldigt mycket och då har det blivit sena kvällar så när jag väl kommer hem är jag helt slut och måste sova för att man ska upp tidigt dagen efter. Men ni ska veta att jag gör mitt bästa för att hålla er updated ;)


Fick lön igår, det kändes skönt för jag fick mer än vad jag trodde att jag skulle få :D

Igår var det meningen att jag skulle åka hem till en arbetskamrat och ha kul, äta gott på restaurang, dricka lite och förhoppningsvis dansa gärnet MEN så blev det INTE för dagen innan igår var jag hemma hos Sandra och slappade en stund och sen bestämde vi oss för att äta nudlar. Jag har sedan tidigare misstänkt att jag inte riktigt tål nudlar eller något som finns i kryddorna eller liknande för jag har alltid blivit dålig efter men jag har tänkt att det kanske beror på annant oxå. Hur som helst så blev det likadant även denna gång(Jag ska aldrig mer äta nudlar).

Så igår mådde jag inte alls bra och blev tvungen att stanna hemma men då hade ju Mamma gjort upp planer eftersom hon trodde att jag inte skulle vara hemma och hon brukar sällan göra sådana saker så då frågade jag Sandra om inte jag kunde låna hennes lägenhet och gullig som hon är så var det helt okej! :)

Jag köpte hem lite lövbiff och gjorde en god sallad till det som huvudrätt sen till efterrätt blev det oliver, guacamole, chips och en god brieost :D (bilder kommer sen)
Senare på kvällen så ringde Sandra och bad mig att följa med dom ut, jag hade inte alls lust och mådde fortfarande inte helt okej men tillslut fick hon mig att lova att följa med och har jag lovat något så håller jag det!
Vi skulle iaf till Lemon, ett jävla skitställe enligt min mening! Bara massor med gamla människor, bara schlagermusik typ(och missförstå mig inte nu, jag gillar schlager men det kan ju va kul med ombyte). Sen var det fullt med folk, man kände sig som i en låda överfylld med miljontals sill. Trots dålig start och dåligt humör tog jag iaf en drink men sen var det nog, jag höll på att få panik därinne så jag drog rätt snabbt och åkte hem och sov.

Idag är jag rätt trött, har legat och kallsvettats hela natten nästan och trott att jag har försovit mig.
Men jag ser fram emot ikväll iaf, efter jobbet ska Moster och hennes karl hämta upp mig på jobbet och vi ska åka hem till mormor och hennes karl, där även mamma kommer mötas upp, och kolla på Melodifestivalen Final!! Det ska bli mysigt :D

Jag tycker inte att det finns någon låt som sådär sticker ut men jag gillar flera av låtarna, Amy, Charlotte, Rongedahl och Linda.

image33


Vilken låt tycker ni ska vinna?


En stor blöt SCHLAGERPUSS till er alla!!! ;) 

Tröttmössa!

Jag är typ trött hela tiden just nu och jag fattar inte vad det beror på...eller okej då, vissa gånger får jag skylla mig själv då jag pratar i telefon tills morgontimmarna men dom dagarna då jag faktiskt lägger mig i tid så är jag likförbannat lika trött ändå!!

Men men jag försöker jobba på så mycket som möjligt just nu så jag kan spara pengar till lite olika saker. Jag vill åka utomlands med Mamma eftersom jag gav henne 1000 kr i presentcheck på Ticket och vi har aldrig varit utomlands tillsammans! Sen ska jag kanske flytta hemifrån snart och då känns det bra att ha lite extra pengar undanlagda om det skulle hända mig eller mina katter något! Jag vill oxå köpa en bärbar dator men det kan nog ta ett tag tills det blir av =P

På Fredag är det lön, då kan jag börja leva igen! Dock blir det inte så mycket lön med tanke på sjukdomen i början av Februari så det blir till att leva sparsamt!

Mamma fick något ryck och har köpt en 22 tums datorskärm till våran dator...Suck..hehe ; )
Så nu är det nästan som att skriva på en bioskärm!!



Namnsdag :D

Idag är det Min namnsdag!!!

2008-03-07 <3

Grattis Alla Camillor ;)

Aktiviteter!!

Det var ju ett litet tag sen jag skrev och det beror på lite olika saker men mest för att jag har jobbat väldigt sent de senaste dagarna!! eftersom det var vågra dagar sen jag skrev så tänkte jag köra en update på det mest intressanta :D

I Tisdags så hae vi inventering på jobbet, jag jobbade 15-22 den dagen och jag skulle sitta i kassan under hela tiden som invetnering pågick men jag hade en sådan sjuk energi efter min rast så jag gick och hjälpte till iaf... Jag fick städa..haha!!!
Sen efter inventering så är det typ en tradition att gå och ta en öl, så ett helt ställe blir fyllt med bara Daglivs människor =P Jag blev bjuden på en öl och sen åkte jag hem eftersom jag skulle upp vid tio dagen efter. Väl hemma ca 01:00 så pratade jag i två timmar med Danne så att komma i tid i säng blev inte av!! Haha!

Igår så var jag ledig men gick upp ganska tidigt för att städa lägenheten lite. Vid fyra tiden kom min moster över och vi snackade lite skit men oxå lite om lägenheten :D
Vid fem var vi påväg till högdalen för att köra ett gratis 55 min pass Aerobic Salsa, det var fruktansvärt kul och man var verkligen slutkörd efteråt. Skönt!!!!
Vid sju efter en skön välbehövd dusch så mötte jag upp Mamma utanför Högdalskyrkan där vi skulle på någon föreäsning om tandhygien som hon ville att jag skulle följa med på. När vi kommer in sitter det BARA gamla människor överallt! Jaja, tänkte jag, det blir säkert bra ändå men gud vad fel jag hade. visst det var en helt okej föreläsning men dessa människor som sitter och klagar på att allting är så dyrt osv. Sen var det 30 min paus då apotekstjejerna bjöd på macka, en liten godis och juice, då gällde det att komma först bland alla vassa armbågar och rullatorer, vilket jag och mamma inte gjorde så allt gick ju i sniiiiiigeeelfaaart och jag höll på att få panik!!! Tillslut fick jag min macka iaf och jag var ju så jävla hungrig eftersom jag precis hade tränat så Mamma gick och snodde en extra macka till mig..hehe!!
Nu kommer några av dom roligaste kommentarerna under kvällen:
  • En tant bakom oss utbrast hur fantastiskt det var att det fanns flourtabletter med banansmak :P
  • Den stirrandes tanten bredvid oss blev helt förskräckt och tydliggjorde hur hemskt det var med ungdomar som hade piercingar när dom pratade om hur det kan påverka munhygienen
  • När det senare togs upp att man kan köpa medecin på internet så blev det ett jävla ramaskri för alla gamla människor har ju inga datorer, oj oj oj oj hur ska de gå då....katastrof!
  • Hon som föreläste sa tre roliga ord som jag och mamma knappt kunde hålla oss för skratt för: Metud(metod), Perminanta(permanenta) och Andidräkt(andedräkt). Vi satt alltså och hysterifnissade...sådär som när man absolut INTE får skratta ;)
  • Sen var det någon snubbe som var ca 50 år eller något liknande som satt och påpekade allting dessa tjejer stod och föreläste om tex så påpekade han att den tungskrapan dom visade oxå hade en baksida som var mjukare och att det var till olika delar på tungan och på slutet lägger han till: "Det visste du inte va?". Seriöst....trodde han på riktigt att dom inte skulle veta om det?? = / Dumma jävel!!!


Aja till slut var det dags att åka hem och jag var verkligen helt slut så jag somnade ganska tidigt igår iaf!
Så det var lite om mina dagar som gått! Nu ska jag iväg och jobba, tjohoo!!!

P.s. Under tiden som jag var och åt lite mat så har min mamma tydligen satt sig framför datorn och skrivit detta:

"MIN MAMMA ÄR BÄST I HELA VÄRLDEN OCH JAG KOMMER ALDRIG FLYTTA HEMIFRÅN, FÖR UTAN HENNE SUGER LIVET!!! HON E SÅ JÄVLA ROLIG SMAL OCH SNYGG OCH ALLA MINA KILLKOMPISAR BARA DÖÖÖR NÄR DOM TRÄFFAR HENNE!!!! DET TYCKER JAG E KUL IAF."

ASG :D D.s.

Haha.... YES!!!! ;)

image31

Hjärtat!

Jag tänkte att jag skulle skriva ett ganska långt inlägg för att skriva vad jag har gjort dessa dagar då jag inte bloggat men känner nu att jag kanske skjuter upp det tills i morgon i stället... Är rätt så trött och sitter och pratar i telefon i flera timmar och att skriva blogg samtidigt som man pratar i telefon är inte de allra enklaste... och det vet jag för jag gör det just nu =P (bloggandet blir enkelt men samtalet blir lidande...haha)


Men för mitt Hjärtas skull så skriver jag lite idag så hon får något att nöja sig med tills i morgon :D



Finns Alltid För Dig Gumman!!!!

Syster <3

I onsdags så träffade jag ju min Syster för första gången på jättelänge vi har alltså inte setts sen förra året någon gång på sommaren så det var jättekul att träffa henne igen!!


Syskonkärlek ♥


I fredags var det iaf utgång med Syrran(som heter Linda), Nicole, syrrans kille Christoffer och hans killkompis anders! Jag blev meddragen till Kicki´s =P Har aldrig varit där förut och jag har hört massor med negativt om det så jag var lite skeptisk först men jag gav med mig för jag hade inget bättre förslag(med tanke på att jag i stort sett aldrig går ut själv). Väl där så var det väl helt okej, kanske inte världens bästa musik eller världens bästa ljudanläggning men jag var i ett väldigt kul sällskap så det gjorde kvällen till succé :D

Jag, Sys och Nicole ÄGDE dansgolvet, speciellt när Dj:n spelade Ayo Technology men 50 Cent och Justin Timberlake , då dansade vi våra Asses Off och alla ställde sig runt oss och bara glodde ;) Haha, vi hade så sjuukt jävla kul! Det lämnar aldrig våra minnen tjejer!!!!!!

Skrev till syster att jag tyckte att det var så kul att vi har börjat ses igen och att jag hade saknat henne massor, då svarade hon: " Ja det är bäst, saknat dig mest syster! Pussis"

:D






Återkommer i morgon istället!

Abonnenten du söker kan inte nås för tillfället var god försök senare eller lämna ett meddelande!

:P

RSS 2.0